fredag, juli 10, 2009

090709, 00:39 Vår bröllopsresa

Traditionsenligt gick vår bröllopsresa av stapeln ganska snart efter bröllopet. Efter att ha sagt hej då till barnen som fick stanna hemma bar det av till Kroatien. Det var första gången vi lämnade vår lille för så lång tid men vi visste att han var i goda händer!

Frun i huset hade bokat och valt resan, till en mindre och lugnare turistort i Kroatien, utan hemska nattklubbar och jobbiga diskotek - ett ställe för avkoppling och lugn.
Inte så mycket svenskar där vad vi märkte och med ett fantastiskt landskap med höga berg och vackra klipperstenstränder.

Vid ankomsten till hotellet i Baska Voda längst den makarska Rivieran tänkte vi endast kasta in väskorna och gå ner och se lite av byn men vi hamnade i sängen.. och sov.. och sov! Vid niotiden på kvällen vaknade vi av hunger och gav oss slutligen ut längst med strandpromenaden i jakt på föda. Direkt därefter hem till hotellet igen och även om vi hade sovit en hel dag så var det inga problem att sova hela natten och halva dagen på solstolarna sedan heller! Det tar på krafterna att vara bröllopspar, eller man och hustru kanske man skall säga... :-)

Vi ville verkligen inte stressa på vår smekmånad utan tog allting dag för dag, och gjorde det som föll oss in. Och det var väl inte så mycket om vi skall vara ärliga... :-)
Vi njöt bara av lugnet, av varandras sällskap och solade, åt och drack gott, badade och avverkade minst 5 böcker var...! Det var ett väldigt skönt avbrott från vardagen och en verklig rivstart på semestern och vårt fortsatta liv tillsammans! Nykära och glada åkte vi efter en vecka hem fört ett kärt återseende med barnen. Borta bra men hemma bäst!

Anders

Inga kommentarer: